INSTAGRAM STRATÉGIA

Nincs egy tudatosan megtervezett Instagram stratégiád?

  • Nincs időd megtervezni a tartalomstratégiád?
  • Egységes feededre vágysz, de valahogy nem sikerül?
  • Nem tudod, mit mondj a posztjaidban, mihez tudnának kapcsolódni a követőid?
  • Nem tudod, hogy szólítsd meg a célcsoportod, mivel adj nekik értéket?
  • Akadozik a terméked vagy szolgáltatásod értékesítése?
  • Nem tudod hónapról hónapra mit posztolj?

  

A stratégia-csomagot azért álmodtam meg, hogy a segítségével hónapról-hónapra pontosan meg tudd tervezni a márkád Instagram-felületét, ezzel is egy stabil keretet adva az egyedi történetednek. 

 

Az alapokat erősítjük meg elsőként, hogy utána erős stratégiát tudjunk építeni, és hónapról hónapra jobb tartalmat gyárthass a tartalomguide alapján, amit a márkádra szabva készítek el.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

 

Minden hónapot egyéni konzultációval indítunk, amely során együtt kijelöljük az irányt, megbeszéljük a tapasztalatokat, sikereket és a következő hónap kampányait és eseményeit. Kreatív módon közelítjük meg az Instagram-oldalad kommunikációját, és kihozzuk a legtöbbet, ami a márkádban rejlik.

Minden hónapban kézhez kapod az egyedi Instagram tartalom stratégiádat, ami alapján el fogod tudni készíteni a posztjaidat, hogy ne legyen soha kérdés, mikor, mit érdemes posztolni. Tisztázzuk azt is, hogy milyen tartalmakat készíts IG storyt, IG TV-t vagy hírlevelet.

Hónapról hónapra fejlesztjük vizuális megjelenésed, teljesen egyedi megjelenést alakítunk ki a márkádnak és kézhez kapsz sablonokkal amiket bármikor fel tudsz használni és változtatni. 

Teljes szövegírás guide-ot, ami minden posztnál segíteni fog a storytelling-ben. 

Az analitika átbogarászásával sem kell időt töltened. Minden hónap elején átbeszéljük az előző sikereit, az új hónap megtervezésénél pedig kianalizáljuk a posztokat és a kampányokat. Hónapról hónapra megfigyelheted majd az oldalad fejlődését!

Mit ad neked az Instagram stratégia csomag?

 

 

Állandó audit-ot az oldaladról, illetve havi szintű Instagram tartalomstratégiát, arról, hogy mit, mikor, hogyan érdemes közzétenni. A csomag segítségével a megálmodott feeded életre kel, ezáltal pedig egy hiteles, erős márkát tudsz felépíteni magadnak.

Neked való az Instagram stratégia csomag ha,

 
  • Van már egy meglévő márkád de már nem akarsz időt tölteni az állandó tervezéssel és kreatív tartalmak megálmodásával. Szeretnéd, ezt biztos kezekbe adni, hogy neked már csak kivitelezni kelljen foglalkoznod és a márkádnak legyen egy stabil iránya ami felé halad. 

 

  • Minden hónapban tisztán szeretnéd látni milyen tartalmak fogják erősíteni a márkád online jelenlétét, kivel érdemes együttműködni és milyen formában készíts tartalmakat. 

 

  • Hiszel abba, hogy a kreatív tartalmakkal tudod elérni a közösségedet és minél szorosabbra szeretnéd fűzni a viszonyt velük.

 

  • Nem csak egy stratégiára van szükséged, hanem egy teljes tartalomstratégia vázlatra ami végig fog vezetni minden hónapon.

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Nem elég amit a csomag tartalmaz? Kérj egyedi árajánlatot!

Írd meg mire van szükséged és 24 órán belül felveszem veled a kapcsolatot és személyre szabott csomagot állítok össze neked! Kezd el most az egyedi Instagram kommunikációd!

Elérhetőségeim:

hello@socialgal.hu